In opdracht van Dura Vermeer zijn we voor de Gemeente Haarlem bezig met de constructie van 750 meter kunststof damwand versterkt met stalen ankergordingen, ontworpen voor een duurzaamheid van meer dan 60 jaar.

Deze dronevideo neemt je mee in de reis van de bouw van dit project. Van de eerste graafwerkzaamheden tot de uiteindelijke plaatsing, elke stap benadrukt onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en technische uitmuntendheid.

We nodigen je uit om de video te bekijken en de omvang en complexiteit van dit werk te ervaren.

Dit project illustreert niet alleen onze expertise in waterbouw maar ook hoe wij, in samenwerking met opdrachtgevers zoals Dura Vermeer en ondersteuning van gemeente Haarlem, bijdragen aan de ontwikkeling en bescherming van onze omgeving.

UPDATE

Ondertussen op de Zomervaart…

MRS Waterbouw heeft met succes de Zomervaart tussen stand op circa 60% van het werk vernieuwd in opdracht van Dura Vermeer voor de Gemeente Haarlem

We hebben kunststof damwanden toegepast met een constructieve levensduur van maar liefst 60 jaar!

Door het vervangen van hardhouten onderdelen door stalen componenten die voldoen aan de eisen van de gemeente Haarlem, hebben we een duurzamere oplossing gecreëerd.

De hardhouten elementen zoals de wrijfgordingen en dekplanken zijn bewust niet structureel, maar enkel visueel toegepast om een nautische uitstraling te behouden.

We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan een project dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch en duurzaam!

Deel dit bericht, kies jouw platform!

Andere projecten