Over MRS Waterbouw

Waar land en water samenkomen bouwen wij aan duurzame constructies. Met ons team van gedreven professionals realiseren wij voornamelijk kunstwerken zoals bruggen, duikers en vele andere beton bouwwerken.

Het realiseren van damwanden en verankering behoort vaak bij de civiele kunstwerken. Tot slot kunnen wij u ook nog van dienst zijn bij het ontwerpen en bouwen van steigers & vlonders.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van waterbouwkundige constructies en beschikken over eigen materieel.

MRS Waterbouw ontwikkelt van ontwerp tot uitvoering en verzorgt beheer & onderhoud. Voor elk project stellen we het juiste team van specialisten samen voor het beste kennis en ervaring. Wij werken veelal als hoofdaannemer, maar ook wel als partner van een bouwteam.

Vanuit onze drive om betekenisvol werk te doen en een duurzame waarde te leveren voor het Nederlandse landschap denken wij mee met opdrachtgevers. Wij denken verder op het gebied van constructieontwerp, materiaalgebruik, kostenbeheersing maar ook op het gebied van innovaties die Nederland nog verder op de kaart zet als waterbouwspecialist.

Certificeringen

MRS Waterbouw zet kwaliteit voorop en laat zich regelmatig toetsen. Bij deze periodieke toetsingen wordt geverifieerd of nog steeds wordt voldoen aan de eisen voor ISO certificering.

Het VCA certificaat is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Bekijk het actuele certificaat onder de downloads op de contactpagina. Om veilig werken binnen MRS Waterbouw op een nog hoger niveau te brengen, zijn we momenteel met SCL certificering bezig. We verwachten een indicatie voor trede 2 te behalen in februari 2023.

ontwerp

uitvoering

beheer&onderhoud

innovaties