MRS Waterbouw is de specialist in klapankers. Zeker bij grondkerende- of kadeconstructies waar veel kracht op staat is extra verankering nodig. Maar hoe werkt dit nu?

Werkwijze klapankers aanbrengen en plaatsen 

Voor het aanbrengen en plaatsen van het klapanker, wordt het klapanker eerst gemonteerd aan de bijbehorende ankerstang. Dit geheel wordt vervolgens statisch de grond in getrild tot de vereiste diepte.  Wanneer de juiste ankerdiepte is bereikt, wordt de klapanker verankerd door de juiste trekkracht (tot 70 ton treksterkte). Het anker komt in vaste positie en klapt vervolgens uit in de grond. Tijdens de installatie zorgt het anker voor minimale verstoring van de ondergrond.

Klapanker mechanische verankering bij houten damwand

Video klapankers aanbrengen

De video laat zien dat het klapanker ankerkracht bereikt zonder grondverstoring tijdens installatie. Het klapanker is razendsnel en heeft (hoge productiesnelheid) en heeft weinig ruimte nodig voor plaatsing.

Klapankers plaatsen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het aanbrengen van klapankers? MRS Waterbouw is de funderingspartner voor het uitvoeren van mechanische klap(verankeringen).  Naar aanleiding van uw vraag of opmerking nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op.

Projecten: Verankering

Meer weten over onze werkwijze? Wij vertellen je graag meer.

ontwerp

uitvoering

beheer&onderhoud

innovaties

MEER WETEN?
LAAT ONS U TERUG BELLEN.

VESTIGING

Schipholweg 957
2143 CE Boesingheliede
The Netherlands
+31 85 401 4115