MRS Waterbouw en J.A. van Maanen slaan handen ineen

 

Met de groei van MRS Waterbouw wordt de samenwerking met J.A. van Maanen grond-weg-waterwerk geïntensiveerd. De nieuwe aanpak zorgt ervoor dat er optimaal gepland kan worden voor de diverse projecten. Albert van Maanen eigenaar van J.A. Van Maanen en Frank Richard eigenaar van MRS Waterbouw hebben gezamenlijk tot deze nieuwe aanpak besloten.

Nieuwe aanpak biedt optimaal resultaat voor uitvoering

In deze samenwerking zal J.A. van Maanen de kranen verzorgen voor de verschillende projecten. Het beheer, onderhoud en verhuur zullen bij J.A. van Maanen geborgd zijn waardoor deze optimaal gepland kunnen worden. MRS Waterbouw kan met deze samenwerking zich maximaal focussen op het ontwerp, de planning, capaciteit, budget en uitvoering van bouwproces. Door deze samenwerking is de kwaliteit geborgd van materieel en het gehele bouwproces van ontwerp tot uitvoering.

Deel dit bericht, kies jouw platform!