Haarlemmermeer, Waterbouw bedrijf MRS Sheetpiling heet vanaf 1 januari 2021 MRS Waterbouw. Samen met de vernieuwde website moet de naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf in Nederland. De naamswijziging is onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht en duurzaam te bouwen in Nederland op de grens van land en water.

“De nieuwe naam past beter bij het bedrijf en maakt duidelijker aan klanten wat we doen. Waar er met de oprichting van MRS Sheetpiling nog internationale ambities waren zien we dat in de praktijk alleen in Nederland opereren. Daarmee is de bedrijfsvisie veranderd, we zien dat we blijvende waarde creëren voor het Nederlandse landschap. De duurzame constructies waar wij aan werken houden het waterrijke Nederland leefbaar en veilig. Om verder te kunnen bouwen aan de naamsbekendheid is voor een Nederlandse naam gekozen. De herkenbare letters ‘MRS’ blijven onderdeel van de naam.” Aldus Frank Richard, eigenaar MRS Waterbouw.

MRS Waterbouw is gevestigd in Haarlemmermeer en werkt met een team van vakspecialisten dagelijks aan bruggen, damwanden, beschoeiing, steigers, vlonders en vele andere bouwwerken. MRS Waterbouw ontwikkelt van ontwerp tot uitvoering en verzorgt beheer & onderhoud. Vanuit hun drive om betekenisvol werk te doen werken zij aan innovaties die Nederland nog verder op de kaart zet als waterbouwspecialist.

Contactpersoon

MRS Waterbouw
Frank Richard

  • Frank@mrswaterbouw.nl
  • 0854014115
  • Schipholweg 957, 2143 CE Boesingheliede

Deel dit bericht, kies jouw platform!